Järna - En liten ort mitt i idyllen!

Foto & Bild & Media / Video

Ateljé Habetzeder AB

Kontaktuppgifter

Address

Skillebyvret 7
15391 Järna

Telefon

070-7614644

Email

christian@habetzeder.se

Hemsida

http://www.christianhabetzeder.se

Jag är en kreativ och utforskande fotograf som arbetar med varierande uppdrag och kunder. Människor i olika sammanhang och miljöer är mina favoritmotiv. Jag försöker att alltid hitta det där unika uttrycket som berättar något om den jag porträtterar. Men det blir även produkter, konst och inredning.

Ateljé Habetzeder levererar tjänster inom fotografering, bildredigering och grafisk formgivning som hjälper er att vårda, bevaka och utveckla ert varumärke. Vår ambition är att arbeta som informationsavdelningens förlängda arm för små och medelstora företag, på ett så kostnads- och miljömedvetet sätt som möjligt.

Exempel på uppdragsgivare är Coop Logistik, Konstfack Ädellab, LOD Metallformgivning, Form & Funktion, Bonniers konstförening, Bonnier Digital, Östgötahjälten, Clear Blue Water, Riktig Cider, Nutida Svenskt Silver, guldsmed och metallformgivare Åsa Hallqvist och bokbindare Shemah Hassan.

Produkter / Tjänster

Fotografering:
Foto, Bildredigering, Porträttfoto, Retusch, Produktfoto.

Grafisk formgivning:
Tidningar, Broschyrer, Affischer, Bildspel, PowerPoint, Web.

Hitta hit / Karta


Warning: require(/home/jarna/public_html/updates/concrete5.6.2.1_updater/concrete/startup/jobs.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/jarna/public_html/updates/concrete5.6.2.1_updater/concrete/core/libraries/view.php on line 994

Fatal error: require(): Failed opening required '/home/jarna/public_html/updates/concrete5.6.2.1_updater/concrete/startup/jobs.php' (include_path='/home/jarna/public_html/libraries/3rdparty:/home/jarna/public_html/updates/concrete5.6.2.1_updater/concrete/libraries/3rdparty:.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/jarna/public_html/updates/concrete5.6.2.1_updater/concrete/core/libraries/view.php on line 994