Järna - En liten ort mitt i idyllen!

Kallfors Norra

Kallfors Norra är det senaste området i Järna som nu påbörjats. Här kommer det finnas flerbostadshus byggda med bästa möjliga miljöaspekter. 

I området förbereds för skola och buss och det är cykelavstånd till både Järna pendeltågstation, Kallfors golfklubb, utegym och restaurang.

Här samlar allt som händer i området kallfors Norra. Tveka inte att kontakta oss ifall du vill veta mer. 

Parhus

A-hus kommer att bygga 12 st parhus, i två olika storlekar. Ett enplanshus som är 85 kvm och ett tvåplanshus som är 135 kvm i boyta. Parhusen har ett av marknadens mest effektiva klimatskal och husen är förberedda för annat framtida värmesystem med vattenmantlad braskamin, ackumulatortank och solpanel. Parhusen kommer att ligga fint vid den lilla fågelsjön, med uteplatser med utsikt över vattnet. 

För mer information om Kallfors Norra, besök deras hemsida.

 
Nybyggda hus i Kallfors Norra 2013

Warning: require(/home/jarna/public_html/updates/concrete5.6.2.1_updater/concrete/startup/jobs.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/jarna/public_html/updates/concrete5.6.2.1_updater/concrete/core/libraries/view.php on line 994

Fatal error: require(): Failed opening required '/home/jarna/public_html/updates/concrete5.6.2.1_updater/concrete/startup/jobs.php' (include_path='/home/jarna/public_html/libraries/3rdparty:/home/jarna/public_html/updates/concrete5.6.2.1_updater/concrete/libraries/3rdparty:.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/jarna/public_html/updates/concrete5.6.2.1_updater/concrete/core/libraries/view.php on line 994